18 Kasım 2014 Salı

Kaset İşi Filmini seyret – Sex Tape izle



Jay ve Annie mutlu bir evli çifttir. Evlendikleri ilk dönemde ilişkileri süper giderken sonraki zamanda ise cinsel anlamda ilişkilerinde yavaşlama meydana gelmeye başlamıştır. Bu durum ikiliyi rahatsız etmeye başlayınca burumu değiştirmek için kendi özel hayatlarını kasete almaya karar verirler. Böylelikle durgun olan cinsel hayatlarını tekrar canlandırmak isteyen Jay ve Annie çifti büyük bir hata yapacaklardır.  Çektikleri videolar yanlışlıkla herkesin görebileceği şekilde internet ortamına yüklenince tüm hayatları cehenneme dönüşürken bu duruma karşılık kariyerlerini ve ailelerini bu durumdan uzak tutmak için mücadele vereceklerdir. Evrenselfilm.net iyi seyirler diler.  IMDB den 5.1/10 puan alan Kaset İşi filmi Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry gibi kaliteli oyuncuların eşliğinde ve Jake Kasdan yönetmenliğinde EvrenselFilm Komedi kategorilerinde yerini almıştır. Kaset İşi filmini full hd olarak 94 Dakika soluksuz olarak izlemeniz için türkçe dublaj olarak yayınladık.. Sex Tape – Kaset İşi filmini donmadan full izlemekle beraber partlı sistem olarak seyredebilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve EvrenselFilm farkıyla filmi full izlemenin tadına varın. İyi seyirler dileriz.


Vizontele Tuuba Tek Part 720p izle



Vizontele filmiyle büyük başarı yakalayan Yılmaz Erdoğan ’ın yine aynı başarıyı yakalamasını umduğu vizontele Tuba filminde ilk filmdeki gibi köye yine değişik ve radikal düşünceler hakim olacak. Televizyonu kabullenmekte zorluk çeken köylünün batı kesmin de ne olduğundan haberi bile yoktur. 1980 darbesine yakın bir zamanda yaşanan siyasi olaylardan bir haberdar olan köylüler yeni gelen öğretmenle birlikte farklı ideolojiler ile tanışmaya başlayacaktır. Fakat köylü buna hazır gibi durmamaktır. Emin ise yine köyde iş koştururken kalbini öğretmenin genç kızına kaptıracaktır. Vizontele Tuuba filminin başrollerinde Yilmaz Erdogan, Tarik Akan, Demet Akbag yer almakta ve yönetmenliğini Yilmaz Erdogan üstlenmektedir. filmi imdb oylamasından 6.5/10 puan almakta ve 111 Dakika süren film boyunca türkçe izlemenin keyfini EvrenselFilm farkıyla yaşayabilirsiniz. Vizontele Tuuba filmini aynı zamanda cep telefonlarınızdan izlemekle beraber twitterda paylaşarak sitemize katkıda bulunabilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve EvrenselFilm farkıyla filmi full izlemenin tadına varın. İyi seyirler dileriz.


Vijay Ve Ben Full izle – Vijay And I izle



Belçika ve Hintliler tarafından ortak olarak çekilen filmde Will oldukça şansız bir oyuncu olarak kariyeri oldukça da yavaş ilerlerken şans yüzüne güler ve bir tv programında oynama şansı bulur. Normalde küçük rollerde kendisini gösteren Will trajlı bir çocuk programında Şansız tavşan rolünde oynamaya başlar. Her şey Will için mükemmel bir hal almaya başlarken beklenmedik şekil de önün rolüne bir rakip çıkacaktır. Will sahip olduğu bu rolü kaybetmemek için kıyasa bir mücadele verirken filmde bunu oldukça mizahi bir şekilde seyircilere aktarıyor. Vijay Ve Ben filminin başrollerinde Moritz Bleibtreu, Patricia Arquette, Danny Pudi yer almakta ve yönetmenliğini Sam Garbarski üstlenmektedir. Vijay And I filmi imdb oylamasından 5.1/10 puan almakta ve 95 Dakika süren film boyunca türkçe dublaj izlemenin keyfini EvrenselFilm farkıyla yaşayabilirsiniz. Vijay Ve Ben filmini evinizin rahatlığında ve hd kalitede izlemekle beraber partlı sistem olarak seyredebilirsiniz. Online film siteniz EvrenselFilm sizler için hazırladı.. Keyifli seyirler dileriz.


Vizontele Filmi Full izle



Film Van ’ın Gevaş ilçesine gelen bir televizyon sonrasında yaşanan komik olaylar zincirini konu alıyor. Van tüm teknolojik aletlerden en son haberi olan şehirlerden birisidir ve bu günlerde televizyon denilen icat her yerde aktif olarak kullanılmaya başlanmıştır. Fakat ilçeye getirilen televizyon TRT ’nin çalışanlarının ilçeye yayın getirecek olan antenleri kurmadan gitmesi sonrasında televizyon bir türlü çalıştırılamaz. Bunun üzerine ilçe başkanı da bu sorunu çözmek için köyün delisi diye hitap edilen Emin ’den yardım istemek zorunda kalır. Aslında Emin görüldüğü gibi değil aksine oldukça zekidir.  Bozuk radyo gibi aletleri çalıştırmayı başarabilen Emin bu görevi yerine getirebilecek midir? Vizontele filminin başrollerinde Yilmaz Erdogan, Demet Akbag, Altan Erkekli yer almakta ve yönetmenliğini Yilmaz Erdogan, Ömer Faruk Sorak üstlenmektedir. filmi imdb oylamasından 8.0/10 puan almakta ve 110 Dakika süren film boyunca türkçe izlemenin keyfini EvrenselFilm farkıyla yaşayabilirsiniz. Vizontele filmini donmadan full izlemekle beraber 720p, 1080p gibi yüksek çözünürlüklerde seyredebilirsiniz. EvrenselFilm takipçilerinize özel hazırlanan filmi izledikten sonra paylaşmayı unutmayın :) İyi seyirler dileriz.


Pardon Filmi Full izle



İlginç filmde gerçek hayatta yaşandığı iddia edilen bir olayın beyaz perdeye aktarılmış olan Pardon filmi sıradan 3 arkadaşın hayatlarının nasıl tahlihsiz yönde ilerlediğini konu alıyor.  Sıradan bir vatandaş olan bu üç sıkı dostun aralarından birisinin yaptığı hatadan dolayı bir hayatları ömür boyu değişecektir.  Arkadaşlardan birisinin bulan forma fobisi yüzünden düşecekleri mahkeme salonlarından hapishaneye kadar sürecektir. Zamanında askerliğe gitmeyen arkadaşlardan birisi nerede bir formalı memur görse yolunu değiştirirken en sonunda hem kendisini hem de arkadaşlarını yakacaktır. Sonrasında soluğu hapiste alan sıkı dostlar ayrılmanın eşiğine gelecektir. IMDB den 8.1/10 puan alan Pardon filmi Ferhan Sensoy, Rasim Öztekin, Ali Çatalbas gibi kaliteli oyuncuların eşliğinde ve Mert Baykal yönetmenliğinde EvrenselFilm Komedi, Dram kategorilerinde yerini almıştır. Pardon filmini full hd olarak 94 Dakika soluksuz olarak izlemeniz için türkçe olarak yayınladık.. – Pardon filmini evrenselfilm tadında full izleyerek 720p, 1080p gibi yüksek çözünürlüklerde seyredebilirsiniz. EvrenselFilm takipçilerinize özel hazırlanan filmi izledikten sonra paylaşmayı unutmayın :) İyi seyirler dileriz.


Babysitting HD izle – Bakıcının Böylesi izle








Babysitting HD izle – Bakıcının Böylesi izle


Kadın Ve Doktorlar Sinema izle



Boris ve Dimitri Paris ’te doktor olan iki kardeşlerdir. Bir çok hastaya sahip olan ikili beraber zaman geçirirken yedikleri ve içtikleri ayrı gitmez. Fakat bu durum biraz değişecektir. Sebebi ise yine kendi hastaları olan çocukların bekar olan annelerine karşı ilgi duymaları işleri biraz değiştirecektir. Kardeşlerin ikisi de aynı kadına aşık olunca rekabet başlayacak ve genç kadında ikili arasında zor bir seçim yapılmaya itilecektir. Kardeşlerin bu konudaki şansı nedir ? Aşkı kazanan hangisi olacaktır. Kadın ve Doktorlar filmi izledikten sonra yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz. Evrenselfilm.net iyi seyirler diler. yani Kadın Ve Doktorlar filminin yönetmenliğini Axelle Ropert yapmış ve Cédric Kahn, Laurent Stocker, Louise Bourgoin başrollerini paylaşmıştır. 102 Dakika dakika süren film türkçe dublaj olarak uyarlanmakla beraber IMDB den 5.9/10 puan almayı başarmıştır. Kadın Ve Doktorlar filmini full hd izleyebilir ve favorilerinize ekleyerek daha sonra seyredebilirsiniz. Lider film siteniz EvrenselFilm sunar.. İyi seyirler dileriz.


Zorlu Sürüş Türkçe Dublaj HD izle – Drive Hard izle








Zorlu Sürüş Türkçe Dublaj HD izle – Drive Hard izle


The Hundred-Foot Journey Sinema izle – Aşk Tarifi izle








The Hundred-Foot Journey Sinema izle – Aşk Tarifi izle


14 Kasım 2014 Cuma

Alvin ve Sincaplar 2 | 720p (Türkçe Dublaj) Full HD İzle

Çocukluğumuzun sevimli kahramanları Alvin, Simone ve Theodore yeniden beyazperde ile buluşuyor. "Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel " ismini taşıyan yeni filmde Alvin, Simon ve Theodore'la birlikte "The Chipettes " ile, yani sevimli dişi sincaplarla da tanışacağız. Tim Hill'in yönetmenliğini yaptığı filmde sincapları seslendiren kişiler tıpkı bir önceki filmdeki gibi Justin Long, Matthew Gray Gubler ve Jesse McCartney. ..Bicaps.com iyi seyirler diler..

Üç Ahbap Çavuş — The Three Stooges | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Çocukken beraber büyüdükleri kilise yetimhanesine yardım etmeye çalışan 3 kafadar Moe, Larry ve Curly, kendilerini bir cinayet davasından bir televizyon şovuna uzanan bir dizi komik ve sakarlıklarla dolu maceranın içinde bulurlar. ..Bicaps.com iyi seyirler diler..

Çizgi Arabalar Materin Abartılı Hikayeleri | 720p HD İzle

Sinema Filminden Bağımsız Olarak 2008-2010 Yılları İçerisnde Yayınlanan 9 Ayrı Kısa Film Barındıran Bu Animasyonu Severek İzleyeceksiniz… Disney-Pixar ’ın Bu Kısa Film Festivalinde Motoru Çalıştırın ve Bekleyin Başrolde Lightning McQueens ve Süper Arkadasları ile Harika Bir Maceraya Hazır Olun.Sinesalon.com iyi seyirler diler.

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Gerçek Kötülük Asla Ölmez...acımasız, sözlere dökülemeyecek kadar vahşi Freddy Krueger (Robert Englund) için dinlenmeye vakit yoktur. Düş görmeye cesaret edenlerin icabına bakmak için mezarından tekrar ayrılır. Ancak bu sefer çok güçlü bir düşmanı vardır. Telepatik güçleri olan Kristen'in arkadaşları Freddy tarafından tek tek avlanmaktadır. Şimdi, Kristen'in bu şeytani rüya tacizcisini yok etmek ve kurbanlarının sürekli işkence gören ruhlarını kurtarmak gibi zorlu bir görevi vardır.Bicaps.com iyi seyirler diler ..

Elm Sokağında Kabus 5 : Hayal Çocuk | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Freddy Krueger, en şeytani planlarıyla dehşetin hiç görmediğiniz yepyeni bir yüzü ile tanıştırıyor. Elm Sokağı 4 ’te kendisini yenmeyi başaran Rüya Ustası ’nın güçlerini aşamayan Freddy (Robert Englund), onun doğmamış çocuğunun rüyalarına girmeye ve en yakın arkadaşlarını avlamaya başlar. Çocuk, Freddy ’nin yeni silahı olmaktan kurtarılabilecek midir yoksa psikopat Freddy efsanevi kötülüklerine geri mi dönecektir?Sizi koltuklarınıza çivileyecek bu korku klasiği için yönetmen Stephen Hopkins (Lost in Space, Predator 2), Freddy ’nin suratının orijinal yaratıcısı, makyaj ustası David Miller (The Terminator) ile çalıştı. Sonuç: öz annesinin bile sevemeyeceği bir surat ve en korkunç rüyalarınızdan bile daha korkunç bir dehşet!.Bicaps.com iyi seyirler diler ..

Detaylar izle | 720p Türkçe Dublaj HD izle

Detaylar izleThe Details izle

The Details izleyerek filmde birçok komedi ve dram unsurunun iç içe olduğunu göreceksiniz. Film 2011 Amerika yapımı ve aynı yıl Amerika ’da izleyenleriyle buluştu. Birçok kimse tarafından beğenilen bu film aynı zamanda eleştirmenler tarafından da oldukça beğenildi ve olumlu eleştiriler aldı. Bu filmde neredeyse yok yok! Aksiyon, macera, komedi ve dram… Bu filmde hepsini bir arada bulacaksınız. The Details izleyerek oldukça kaliteli bir yapımın nasıl olacağı konusunda bir fikriniz olacak. Az bütçeyle çok iş yapan yapımcıları da tebrik etmek gerekir. Bu güzel filmin senaryosunu ise Jacob Aaron Estes yazmıştır. Bu film hakkında bir başka detay ise filmin hiç Türkiye ’de gösterime girmemiş olması. Sevenleri tarafından uzun süre beklenen film Türk sinemalarını pas geçti. Jacob Aaron Estes daha önce de Mean Creek adlı filmin senaryosunu yazmıştı ve film tüm dünyada oldukça ilgi çekmişti. Filmin senaryosunda anlatılan ise bir ailenin yaşadığı hem dramatik hem de komik olaylar. Jeff ve Nealy evli bir çifttir. İyi bir ilişkileri ve mutlu bir aileleri olan ikili hayatlarından oldukça memnunken, Jeff birden bire karısına ilgisini kaybeder. Bu da ileride çeşitli problemler doğurmaya aşlayacaktır. Nealy ise olayları akışına bırakmak ister ama zincirleme gelişen komik ve bir o kadar da trajik olaylar her şeyi aile için daha zor hale getirecektir. Jeff ve Nealy ilişkisinin nasıl sonlanacağını merak ediyorsanız The Details izlemenizi öneririz. Filmi sitemizde 1080p izleyebilir ve HD izleyebilirsiniz.

Austen Diyarı, Austenland izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj

Austen Diyarı 2013 yapımı romantik film. Jane Hayes çok güzel bir o kadarda çekici bir bayandır.Çogumuz gibi sıradan bir hayatı olan Jane ’nin herkesten farklı hayalleri vardır.Bunlar arasında ünlü bir film yıldızı olan Mr. Darcy ile platonik bir aşkının söz konusu olmasıdır.Birgün tatil için yolculuga çıkan Jane bir ara çok gizemli bir adamla tanışır.Hayellerindeki platonik aşkı kadar çekici olmayan ama ancak bu kadar anlaşabilecegi bir adamla Jane gerçek mutlulugu bulabilecekmidir? Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Austen Diyarı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Austen Diyarı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Çakma Polisler izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Çakma Polisler 2014 yapımı aksiyon filmi. Üniversite yıllarından beri arkadaş olan Justin Miller (Damon Wayans, Jr.) ve Ryan O ’Malley'nin (Jake Johnson) hayatı, gittikleri bir maskeli balonun ardından değişir. Baloya polis kostümüyle giden ikili, bir anda herkesin dikkatini çektiklerini, insanlardan saygı gördüklerini, kadınlara daha çekici geldiklerini farkederler. Bu oyunu daha ileri götürerek polis arabası ve techizatlarını edinen kahramanlarımız, suçluların da dikkatini çekmeye başladıktan sonra nasıl bir belaya bulaştıklarını farkederler. Gerçek polisler ve gerçek suçluların arasında kalmışlardır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekeriyle Çakma Polisler hd izleyebilirsiniz. Sİtemizdeki tüm Çakma Polisler izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Mr. Go, Miseuteo Ko izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Mr. Go 2013 yapımı drama filmi. 15 yaşındaki Wei-wei, Çin'de bir sirkte halka cambazlığı yapmaktadır. Büyükbabasının ölümünün ardından büyük bir borç yükü altına girmiştir, sirk de zor durumdadır. Yanında güvenebileceği tek kişi olarak 45 yaşındaki beyzbol oynayan gorili Ling-ling kalmıştır. Ve son çaresi de Ling'in profesyonel beyzbol oynamasına izin vermektir.Kore'de profesyonel ligde oynaymaya başlayan Ling, tüm şüphelere rağmen çok başarılı olur, hatta rakip taraftarların bile sevgisini kazanır. Her şey iyi gitmeye başlamıştır, ancak beklenmedik gelişmeler Wei-wei'yi beklemektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Mr. Go hd izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Ninja Kaplumbağalar izle | 720p Türkçe Altyazılı HD

Ninja Kaplumbağalar 2014 yapımı aksiyon filmi. New York kentinin eski ışıklı günleri eskide kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her çeşit resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. Usta Splinter'ın uzun senelerdir yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Ninja Kaplumbajalar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Ninja Kaplumbağalar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Güven Bana, Trust Me izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Güven Bana 2013 yapımı komedi filmi. Howard, çocukluğunda her kanaldan teklif alan oldukça gözde bir çocuk yıldızıdır. Fakat artık kocaman bir adam olduğu için eski çocuk yıldızı olan Howard, hayatını artık yetenek avcısı bir kast yönetmeni olarak ayakta kalmaya çalışmaktadır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Güven Bana hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Güven Bana izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Aşk Mektupları izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Aşk Mektupları 2010 yapımı drama filmi. İtalya ’da tatilde olan Amerikalı bir kız üzerinde “Juliet ’e Mektup” yazan bir mektup bulur ve ardından mektupta adı geçen aşıkları bulmak için yola koyulur. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Aşk Mektupları hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Aşk Mektupları izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Anneler Gecesi izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Anneler Gecesi 2014 yapım komedi filmi. Felekten Bir Gece serisinin kadın versiyonu gibi düşünülebilecek Anneler Gecesi'nde, bir grup 40'lı yaşlarında kadın, beraber felekten bir gece geçirmek isterler. Ancak bunu yapabilmeleri için kocalarının birkaç saatliğine çocuklara bakması gerekmektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Anneler Gecesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Anneler Gecesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Liseli Polisler 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Liseli Polisler 2 2014 yapımı komedi filmidir. Liseyi (iki defa) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt ve Jenko ’yu büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu defa yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Fakat, Jenko spor takımında kendisine bir arkadaş edinip, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Bundan böyle yalnızca davayı çözmekle kalmayıp, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir. Sitemizden 1080p ve 720p seenekleriyle Liseli Polisler 2 hd izleyebilirsiniz. Sitemizkdeki tüm Liseli Polisler 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Aşkta Yanlış Yoktur izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Aşkta Yanlış Yoktur 2013 yapımı komedi filmi. Leo Palamino başarısızlığa uğramış bir yazardır ve hayatını bulaşıkçılık yaparak sürdürmeye çalışırken eski karısı "Why You Suck" (Neden Bu Kadar Berbatsın?) başlıklı bir blog açar ve burada paylaştığı içeriklerle bir anda ünlenip beklemediği bir ilgiye kavuşur. Blog sitesinde Leo ile ilgili yazılar vardır ve bu durum canını bir hayli sıkmaktadır. İşin daha da kötüsü blog kısa sürede kitap haline getirilir ve her yerde satılmaya başlar. İdealist, hayalperest ve inatçı olan genç adam hayattan daha fazlasını beklediği için hep kaybetmiştir ve çevresinin tavsiyelerine kulak asmamaktadır. Leo bir gün 'hayatımın kadını' diyeceği Colette ile, hem de onun düğün gününde tanıştığındaysa işler iyice çığırından çıkar. Artık Leo ’nun kendisini Colette ’ye ve dünyaya doğru adam olarak ispat etmesi için çok az zamanı vardır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Aşkta Yanlış Yoktur hd izleyebilirsiniz.Sitemizdeki Aşkta Yanlış Yoktur izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

It’s Entertainment izle | 720p Türkçe Altyazılı HD

It's Entertainment 2014 yapımı komedi filmi. Akhil ve annesi onları terk eden elmas baronu babasının mirasçısı olduğunu öğrenir.İmparatorluk için giden Akhil bir köpekle karşılaşır ve karmakarışık bir durum içinde kalır. Sitemizden 720p seçeneğiyle It's Entertainment hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm It's Entertainment izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Anneler Gecesi izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Anneler Gecesi 2014 yapım komedi filmi. Felekten Bir Gece serisinin kadın versiyonu gibi düşünülebilecek Anneler Gecesi'nde, bir grup 40'lı yaşlarında kadın, beraber felekten bir gece geçirmek isterler. Ancak bunu yapabilmeleri için kocalarının birkaç saatliğine çocuklara bakması gerekmektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Anneler Gecesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Anneler Gecesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Uzaylıların Şafağı — Attack The Block 720p Türkçe Dublaj izle

Shaun of Dead'in yapımcılarından yeni bir potansiyel kült film. Güney Londra'nın varoşlarına yapılan uzaylı saldırısına karşı genç bir sokak çetesinin muhitlerini koruma çabasını izleyeceğimiz filmin ağır topu Shaun of Dead ve Hot Fuzz'ın başrol oyuncusu Nick Frost...

Karanlık Gölgeler – Dark Shadows 720p ( Türkçe Dublaj ) izle

Bir Tim Burton-Johnny Depp eseri .. Hikaye 1952 yılında başlıyor .Küçük oğlu Barnabas ile birlikte Joshua ve Naomi Collins çifti yeni bir hayat için Amerika'ya taşınırlar . Ama koca bir okyanus bile aileyi rahatsız eden kabustan kaçmak için yeterli değildir . Amerikada 20 yılın ardından köklü playboy Angelique Bouchard un kalbini kırmışlardır. Angelique Bouchard barnabası vampire çevirip mezara hapsetmiştir. 200 yıl sonra 1972 de Barnabas yanlışlıkla mezarından serbest bırakılmıştır. Gelişmiş 1972 dünyasında tekrardan dirilir ..

Benim Oğlum — That’s My Boy | 720p Türkçe Altyazılı HD izle

Gençliği devam ederken, Donny, Todd' a babalık yapar ve Todd'un 18. yaşına kadar ona annelık babalık yapar. şimdi, Yıllar sonra birbirlerini hiç görmezler. Ve Todd'un dünyası altüst olur.

Türkisch Für Anfänger | 720p ( Türkçe Altyazılı ) HD izle

Mutsuz hayatından biraz olsun sıyrılmak isteyen Lena Güneydoğu Asya tatile çıkar. Fakat uçağın ıssız bir adaya acil iniş yapması uçakta tanıştığı Türk bir maço ile komik maceralar yaşamasına neden olacaktır..

Düşler Bahçesi — We Bought A Zoo | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Güney Californialı bir babanın yeni ailesini kırsal bir bölgeye taşıyıp orada kapanmamakla mücadele eden bir hayvanat bahçesini tamir ederek yeniden açmasının hikayesi. .. bicaps.com iyi seyirler diler...

Kalan İzin — Resturlaub | 720p (Türkçe Dublaj) Full HD İzle

Melanie Winiger hayranları buraya… Orta yaş krizi yaşayan bir adam, hayatını sıkıcı bir hale getiren rutinden uzaklaşmak için dünyanın öteki ucuna gitmeye karar verir…Bicaps.com iyi seyirler diler ..

Taksi 4 izle , Taxi 4 izle | 720p Türkçe Dublaj HD izle

Taksi 4 izleTaxi izle

Taxi sersi devam ediyor. Birçok seyirci tarafından heyecanla izlenen Taxi ’nin 4. filmi 2007 ’de vizyona çıktı. Taxi 4 izlerken koltuklarınıza sıkı tutunun ve hıza hazırlanın. Amerika ’da birçok seyirci tarafından beğenilerek izlenen film, birçok eleştirmen tarafından orta not aldı diyebiliriz. Ancak şu da bir gerçek ki bu filmi taxi serisi sevenlerin tümü oldukça beğenmiş. Luc Besson ’un senaryosunu yazdığı bu film her ne kadar diğerleri kadar beğenilmese de, çok fazla ağır eleştiriler almadı. Bu yüzden diğer senaryolar kadar başarılı olmasa da film başarılı olarak addedildi. Komedi, aksiyon ve polisiye filmleri kategorisine dahil edilen filmde aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Filmin senaryosu bu sefer Fransa ’da geçiyor. Beceriksiz ve şanssız dedektif Emilien Coutant Karbalec bu sefer Belçikalı bir suç örgütünün peşinden koşacaktır. Bu suç örgütünün peşinden koşarken başından talihsiz olaylar geçen dedektif yine bizi güldürecek ve aksiyonlara sürüklüyecek. Taxi serisinin 4. ’sü olan bu filmde aradığınız aksiyonlu mücadeleyi bulabileceksiniz. Taxi 4 izlerken macera ve polisiye unsurlarını iç içe bulacaksınız. Filmi HD izleme veya 1080p izleme şansına da sahip olacaksınız.

Filmde başrollerde Daniel Morales rolünde Samy Naceri, Emilien Coutant – Kerbalec rolünde Frederic Dienbenthal, Comissaire Gibert rolünde ise Bernard Farcy oynuyor. Taksi filmleri arasında hayal kırıklığı yaratan filmlerden biri olan Taxi 4 diğer macera filmlerine kıyasla yine de başarılı bir film. Taxi 4 izlemenizi öneririz.

Liseli Polisler 2 izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Liseli Polisler 2 2014 yapımı komedi filmidir. Liseyi (iki defa) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt ve Jenko ’yu büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu defa yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Fakat, Jenko spor takımında kendisine bir arkadaş edinip, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Bundan böyle yalnızca davayı çözmekle kalmayıp, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir. Sitemizden 1080p ve 720p seenekleriyle Liseli Polisler 2 hd izleyebilirsiniz. Sitemizkdeki tüm Liseli Polisler 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Ölülerin Şafağı — Dawn Of The Dead | 720p ( Türkçe Dublaj ) Full HD İzle

Bir gece içinde dünya, gerçeküstü boyutlarlardaki nedeni anlaşılamayan, açıklanamayan ve öldürücü bir belanın işgal ettiği ve ölülerin ölmediği, yaşayan bir kabusa dönüşür.

Şef, Chef izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı HD

Şef 2014 yapımı komedi filmi. Carl Casper oldukça yetenekli bir aşçıdır, fakat kariyeri git gide düşmeye başlamıştır. Ailevi ilişkileri de kötü durumdadır. Bunun üstüne ünlü bir gurmenin kendisini eleştirmesiyle kariyeri bitme noktasına gelir. Son çare olarak eski eşinin önerisini zorunlu olarak kabul eder, yanına oğlu Percy ve eski iş arkadaşı Martin'i de katarak bir yemek karavanı alır ve şehir şehir gezerek yeni bir hayata başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Şef hd izleyebilirisiniz. Sitemizdeki tüm Şef izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Muppets Aranıyor izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Muppets Aranıyor 2014 yapımı aile komedi filmi. Dünya turnesine çıkan Muppetlar, kendilerini Kermit'e benzeyen birisi tarafından yönetilen bir Avrupalı mücevher hırsızı grubunun içinde bulurlar. Kermit'e benzeyen Constantin, suçsuz Kermit'in yerine geçerek planlarını uygulamaya koyarken, Kermit de tıkıldığı hapishanede masumluğunu ispatlamaya çalışıyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Muppets Aranıyor hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Muppets Aranıyor izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Süperstar, Superstar izle | 720p Türkçe Dublaj HD

Süperstar 2012 yapımı komedi filmi. Bir geri dönüşüm merkezinde çalışan ve basit bir adam olan Martin, bir sabah uyandığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını anlar. İşe gitmek için yola çıkan adam, metroda kendisiyle tanışmak, fotoğraf çektirmek ya da imza almak isteyen insanlarla karşılaşır. Karşılaştığı durumu şaka ya da komik bir tesadüf olarak nitelendiren Martin, kısa bir süre sonra televizyonlarda ve internette kendi fotoğraflarıyla karşılaşmaya ve hakkında yazılar okumaya başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Süperstar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Süperstar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Karışık Aile, Blended izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Karışık Aile 2014 yapımı komedi filmidir.Hikayedeki çiftin ilk buluşması kötü geçmiştir ancak daha sonra kendilerini bir Afrika tatilinde mecburen yeniden bir araya gelmiş olarak bulurlar. Sitemizdeki tüm Karışık Aile izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Karışık Aile, Blended izle | 1080p — 720p Türkçe Altyazılı

Karışık Aile 2014 yapımı komedi filmidir.Hikayedeki çiftin ilk buluşması kötü geçmiştir ancak daha sonra kendilerini bir Afrika tatilinde mecburen yeniden bir araya gelmiş olarak bulurlar. Sitemizdeki tüm Karışık Aile izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Biri Barry’i Evlendirsin izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj

Biri Barry'i Evlendirsin 2014 yapımı komedi filmi. Birbirlerine yakın üç arkadaş, Barry'in artık kendisine bir sevgilisi yapması konusunda ona yardımcı olmaya karar verirler. Ona uygun bir eş bulmak için kolları sıvayan arkadaşlar Barry'in yaptığı bir ani atak sayesinde kendisi gibi bir eş bulur. Barry ile zaten zor olan hayatları birde aynı huyda sevgilisi ile iyice çekilmez bir hal alacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Biri Barry'i Evlendirsin hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Biri Barry'i Evlendirsin izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Öteki Kadın, The Other Woman | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Öteki Kadın 2014 yapımı komedi filmi. Erkeklerle ilişkilerinde oldukça seçici ve dikkatli olan Carly, birkaç haftadır Mark ile beraberdir. Erkek arkadaşının bir anda şehir dışına gitmesinden şüphe duyarak evine gider, fakat burada çok büyük bir sürprizle karşılaşır: Mark, uzun bir zamandır Kate ile evlidir. Bu ikili Mark'tan intikam almaya karar verdiklerinde, kendilerinden çok daha genç bir başka kadınla daha ilişkisi bulunduğunu öğrenirler. Bir araya gelen üçlü, Mark'ın hayatını cehenneme çevirmeye ant içecektir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Öteki Kadın hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Öteki Kadın izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Kiralık Aşık, Fading Gigolo izle | 720p Türkçe Altyazılı HD

Kiralık Aşık 2013 yapımı komedş filmi. Arkadaşı Murray'e yardım etmek için profesyonel jigalo olmaya karar veren Fioravante (John Turturro), Murray'nin onun menajerliğini yapmaya başlamasıyla birlikte başlarından komik olaylar geçmeye başlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kiralık Aşık hd izleyebilirisiniz. Sitemizdeki tüm Kiralık Aşık izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Evde Curcuna izle | 1080p — 720p Türkçe Dublaj HD

Evde Curcuna 2012 yapımı komedi filmi. 3 çocuğu olan bir aile gitmek istedikleri tatile çocuklarını götürmeyip kime emanet edeceklerini düşünmektedirler. Sonrasında çocuklarını dede ve babaannesine emanet etmeye karar verirler ancak hiç rahat değillerdir. Çünkü ebeveynlerinin çocuklarını yetiştirme tarzları oldukça farklıdır. Ancak yinede dede ve babaanne çocuklarla baş edemeyince onlarda çocuklar üzerinde farklı yöntemler denemeye başlarlar ve komedi tavan yapar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Evde Curcuna hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Evde Curcuna izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

A Thousand Words – Kelimeler Yetmez | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

Jack iyi konuşan ağzı çok iyi laf yapan herkesi ikna edebilen bir temsilcidir. Günün birinde Jack ‘in yaşadığı evin bahçesinde Bodhi isimli ağacının çıkmasıyla Jack ‘in hayatı zindana döner.Jack ‘in her konuşmasında Bodhi ağacında bir yaprak eksilir . Ağaçta son yaprağın düşmesi demek hem Jack ‘in hem Bodhi ağacının yok olması demektir.Jack artık insanlarla iletişim kurmanın yeni bir yolunu bulmaya çalışır

Genç Yetişkin – Young Adult | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

Roman yazarı Mavis Gary, boşandıktan kısa bir süre sonra, doğup büyüdüğü Minnesota'daki küçük kasabasına geri taşınır. Geçmişte kalan eski sevgilisini tekrar görmeyi uman Mavis onun artık evli ve çocuklu bir erkek olduğunu görecektir... Oscarlı Juno'da imzası olan ikili, Jason Reitman'ın yönetmenliğini ve Diablo Cody'nin senaristliğini üstlendiği filmin başrollerini ise güzel yıldız Charlize Theron ve Patrick Wilson paylaşıyor...

The Guard | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

Alışılmışın dışında, aykırı ve agresif kişiliğe sahip bir İrlanda polisi olan Çavuş Gerry Boyle (Brendan Gleeson) ile gergin FBI ajanı Wendell Everett (Don Cheadle) uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı zincirini araştırmak için birlik olur.

Uzatmalı Nişanlım – The Five Year Engagement | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

Evlenmeye karar veren mutlu bir çiftin bu evliliği gerçekleştirene kadar başlarından geçen komik olayları sade bir şekilde anlatan güzel bir film. süresi biraz uzun olmakla birlikte, bolca izleyiciyi güldürmeyi başaran komik sahnesi bulunuyor. İyi seyirler...

Dylan Dog : Dead of Night | 720p Türkçe Dublaj Full HD izle

720p kalitede .. Londra'dan New York'a taşınan hikayede, doğaüstü olayları araştıran Dylan Dog, babasının gizemli bir yaratık tarafından öldürüldüğünü düşünen genç ve çekici bir kadının isteği üzerine araştırmalarına yeniden başlayacaktır.. Bicaps.com iyi seyirler diler ..

Cat Run – Güzel Tanık 720p ( Türkçe Dublaj ) izle Full HD 720p

Anthony (Scott Mechlowicz) ünlü bir şef olmayı hayal etmiştir. Julian'ın (Alphonso McAuley) ise aklı fikri kadınlardadır. İki çocukluk arkadaşı, dedektiflik bürosu açmaya karar verir. Ancak daha ilk işlerinde her şey arapsaçına dönüşür. Çünkü elinde büyük bir skandala dair delil bulunan eskort kızı Cat'i (Paz Vega) korumaya çalışan iki kafadarın peşine mafya, yozlaşmış bir senatör ve bir kadın suikastçı düşmüştür..Bicaps.com İyi seyirler diler ..